Fyn rundt, dag 5

Vi vågnede begge ved lyden af et roergometer der blev trukket på fuld kraft. De var nogen af de friske morgenroere der var igang med deres morgentræning. Vi fik hurtigt pakket og kom godt afsted. Vinden var i vest og blæste stadig kraftigt. Men vi kunne ro helt inde under kysten så vi havde helt fladt vand. Det gik i adstadigt tempo sydpå. Nogle kilometer nord for storebæltsbroen stoppede vi for at spise lidt frokost. Det var en dejlig frokost da luften var meget mild og vi sad i solen. Jeg skiftede tøj på overkroppen så det var tørt, det giver meget varme. Det er ikke noget problem med det våde tøj når man sover indenfor hver aften.

Så efter at have tømt termokanden for cacao roede vi ned mod broen. Der var kraftig vind i ryggen, men det var helt problemfrit at komme under broen. Efter broen roede vi forbi Knudshoved fyr og det gamle vippefyr. Så det var endnu to fyr til samlingen. Lige før fyret var jeg lige i land og skifte til grønlansk åre, da turen ind til Nyborg nok ville byde på noget modvind. Det viste sig at være en god ide, da vi rundede hjørnet ind mod Nyborg blev vi mødt af kraftig modvind. Så vi kæmpede os langsomt ind til havnen, heldigvis var det ikke så hårdt som i går.

Da vi kom ind til Nyborg Roklub, viste det sig at der var et par medlemmer der var ved at installere ny opvaskemaskine. Så vi blev straks vist ind til omklædningen og de varme bade.

Efter at have aftalt aflevering af nøgle. Gik vi en tur op i byen for at få lidt at spise og se vejrudsigten på biblioteket. Vejrudsigten ser rigtigt god ud vi får svag vestenvind. Det vil nok give lidt modvind, men det skulle ikke være for kraftigt.

Peter og jeg vil også gerne sige tak til vores Homesupport Alfred Voetmann. Han sørger for at vi kan komme hjem, og at vi har opdaterede vejrudsigter via SMS.

Disse opdateringer i får her er lavet på en HP HX4700 Pocket PC med et Bluetooth keybord. Det hele bliver så uploadet via GPRS. Jeg skriver nok en lille anmeldelse af dette udstyr når jeg kommer hjem.

Skrevet af Ravn den 13-1-2005