Sea Challenge Fyn, dag 7

Vejret var godt, men med en del vind. Alle var spændt på hvordan det ville gå. Mange havde en eller ande de gerne ville indhente for at lave lidt om på rækkefølgen. Mikael og jeg havde en spændende kamp at se frem til, der var kun 45 sekunder mellem os. Starten gik inde i havnen, og vi roede for fuld kraft ud af en lang kanal. Lige da vi rundede den yderste mole blev vi mødt med en masse bølger og pænt med vind. Lige det vejr jeg havde drømt om! Tempoet var højt fra starten, og jeg måtte virkelig trække til for at kunne følge med. Mit mål var at jeg ikke måtte sakke bagud i forhold til Mikael. Efter 20 min var jeg meget træt, og var lige ved at opgive at følge med, jeg kunne ikke holde til tempoet i flere timer. Men så rundede vi en pynt og bølgerne kom mere fra siden og blev større, så her gik turkajakkerne i stå. Det gav mig noget ny energi og jeg overhalede en del. Mikael kunne heller ikke følge med, så det gik ret godt. Jeg strøg forbi CP 1 som lå på en havn, der var mange refleksbølger fra molen, så man skulle holde tungen lige i munden. Efterhånden som vi nærmede os Thurø og indsejlingen til Svendborgsund blev vandet mere fladt. Jeg var træt og kunne se Otto fra DSR langt bag mig, og han kom langsomt tættere på. Jeg roede alt hvad jeg kunne, men strømmen ved Thurø var imod, så det kostede ekstra kræfter. Da jeg endelig kom ind i Svendborgsund var strømmen osse imod der! Det var næsten til at tude over. Men nu kunne jeg se målet så det var overskueligt. Jeg kom i mål som nr. 4 i 3 timer og 58 min. Det første jeg gjorde var at starte stopuret så jeg kunne se hvor langt tid efter Mikael var, og der gik 10 minutter inden han kom i mål. Det var lige ved at jeg osse havde slået Aksel fra DSR, han var kun 12 minutter foran mig i den samlede stilling, men han nåede lige at komme ind med en margin på 2 min.

Det var dejligt at være færdig med løbet, alle var glade og lettede. Jeg drak min første øl i en uge, og den føltes meget velfortjent. Da alle var kommet i mål var der præmieoverrækkelse. Derefter gik det langsomt i opløsning og folk tog hjemad. Vi var 11 der tog ud og spiste om aftenen for lige at runde alle de gode oplevelser af. Derefter var det bare at køre mod København.

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle de andre deltager for at have været med til at gøre løbet til så god en oplevelse! Der var et virkeligt godt sammenhold og en god stemning. Desuden skal Henrik og Rasmus der har organiseret og planlagt løbet have en stor hånd. De var virkelig gode til at få alt til at køre.

Desuden kan jeg kun anbefale andre der er interesserede i at tage med. Det var sjovt og spændende. Man vælger selv om man vil konkurrere eller bare ro med, og der er folk der gør begge dele.

Desværre kan jeg ikke selv komme med til næste sommer, men håber at alle får et lige så godt løb som det vi havde.

Randi i mål efter sidste etappe.

Målområdet, Henrik vifter med et CP-flag for at roerne kan se hvor de skal hen.

Alle deltagerne, inden sidste etappe.

Skrevet af Ravn den 17-8-2004